It’s an Aussiebum!!!

Season’s Greetings Pieter,

Yep it’s that time of the year when everyone is expecting a gift from you. Why not surprise them with something new and exclusive?

aussiebum-logo.jpg

Ah , die gevleugelde woorden die als zoetzeme woordjes mijn gehoororganen binnensijpelen. Alsof Mister Aussiebum in hoogsteigen persoon ze in mijn oren komt fluisteren. Want mijn mailbox bracht mij nieuw Aussiebum-news. En ik kan niet anders dan het met jullie delen.

Zaaaalig, hoe een leuke tijd dringt er zich toch weer niet aan. Tijd van cadeautjes geven en cadeautjes krijgen. Van huppelen in de (namaak-)sneeuw en met een stuk in uw voeten volledig foute liedekens kwelen. Van kots naast uw bed de morning-after en van digesties in de uitverkoop. Van “Rennie’s” als middagmaal en “Malox” als slaapmutsje. Van beloftes van stoppen met roken als deze farde op is, van fitnessabonnementen die niet ons lichaam , maar onze bankrekeningen doen afslanken. Van kusfestijnen van oma’s met baarden en dronken billenknijpende nonkels. Ja lieve schatten, nog even en het is weer eindejaar.

Ook al fonkelen we van geluk met het set kaarsen dat we gekregen hebben. Of zijn we blij als een kind met nog maar eens een boekenbon. Of spuiten we weer tevreden met de deo in het rond die, verrassend, ook dit jaar weer onder de kerstboom lag. Toch zijn we nog het meest gelukkig met de goodwill van onze Australische “Santa”, ook wel eens Aussiebum genaamd.

Hij komt niet als een papzakje op zijn slede door de ijskoude lucht gesjeesd. Hij roept niet “oh oh oh” (vermits het in Australië sowiezo verboden is omdat hij eigenlijk “hoer hoer hoer ” roept). Neen, hij zit in zijn afgetraind lichaam onder de blakende zon Down Under. Zijn gebruinde lichaam leunt achterover in zijn witte strandstoel op een van de parelwitte stranden, terwijl surf-dudes hun kunnen tonen op de metershoge golven en ander blonde goden het spektakel gadeslaan. Met een simpele druk op de knop van zijn computer verspreid hij wereldwijd cadeautjes die menig manmens overgelukkig zullen maken. iets in deze trend :

Our biggest release in history and we’re celebrating by offering free shipping* on your orders shipped before December 19th December using the promotional code ‘BONUS’.There’s a huge range of new releases including a new range of our now world famous ‘Wonderjock’. New customer engineered ‘fresh’ swimwear and board short designs, plus brand new caps and retro inspired beach towels. Please specify which free gift you would like to receive in the comments section when ordering.

En zo komt het dat  eenieder zichzelf respecterende man, voor zijn eigen cadeautje zorgt.  Een nieuwe wonderjock , nieuwe boardies of towels…zolang het maar van onze goedlachse sexy “Australian Santa” komt.

Verwen uzelf nu en het start allemaal….HIER